Süper Aktif – Mutfak – Kasım Ayı Değerlendirme

Süper Aktif – Mutfak – Kasım Ayı DeğerlendirmeAslında bu ay değerlendirmeyi Uğur S. yazacaktı.

Ancak;

Kendisinin de geçtiğimiz günlerde belirttiği gibi; Süper Aktif’in asıl amacına uygun hareket ederek yaptığı Tiyatro Etkinlikleri hepimiz tarafından çok büyük taktir topluyor.

Uğur enerjisinin büyük bir bölümünü her hafta bir tiyatro oyununa gitmek üzere harcadığından haklı olarak bu oyunların tanıtım yazılarına gerekli zamanı ayıramıyor. Ama yukarıda da belirttiği üzere Süper Aktif’in çıkış amacı Facebook yada Blogspot alternatifi sanal bir ortam olmak değil.

Orta yolu bulmak adına, aynı zamanda da şimşekleri her zaman ki gibi üzerime çekme pahasına :p bu ay ki değerlendirme yazısını ben yazmaya karar verdim.

Daha önce ki dönemlerde Petek’in de serzenişte bulunduğu toplam sayfa ziyareti ve tekil ziyaret konularını da değerlendirerek (yazarlara gönderilen kopyada detayları yer alacak şekilde) bu ay 3 farklı Top 10 listesi hazırladık.

Bu sefer sadece bu listeleri vermekle yetinip çok derinlemesine yazı ve yazar bazında bir değerlendirmede bulunmayacağım.

Yazar Yazıları Kategorisi (Toplam Ziyaret)

Etkinlik Duyuru Kategorisi

Tekil Ziyaretçi Kategorisi

Uğur C.’un geçen ay başlattığı altın, gümüş, bronz sıralamasına göre tüm değerlendirme türleri göz önüne alındığında;

 Game of Thrones Taht Oyunları – Uğur Coşkun

 Ofiste Çiçek– Murat Zaralı

 Nice Seneler Oyungezer – Uğur Coşkun

Bu yazı 3236 defa okundu

Murat Zaralı
Latest posts by Murat Zaralı (see all)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.