GameX Fuar 2011

GameX FuarÜniversite zamanında (1995) keşfettiğimiz, YTÜ Bilişim Kulübü etkinliklerinden (ücretsiz fuar bileti temini, fuara gidiş) Compex fuarlarının devamı niteliğinde oyunseverlere hitap eden GameX fuarı düzenlenmeye başlamış.

36. Uluslararası Compex ve Sobee Anasponsorluğunda düzenlenen GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Aralığın ilk haftası yapılacak.

GameX Oyun Fuar’ında yarışmalar, oyun-eğlence ve gösteriler olacak.

Online Davetiye bağlantısından davetiye numarası alabilirsiniz.

Davetiye numaranızı girişte söylemeniz yeterli olacaktır.

Teknoloji ve oyun fuarı olarak geçen fuar beni çok tatmin etmiyor yine de gidip bakmakta fayda görüyorum. Haftasonları çok kalabalık olduğunu hatırlatmak isterim. 3 Aralık 2011 C.tesi günü sabah erkenden kahvaltı sonrasında saat 11:00 gibi fuara gitmeyi planlıyorum, katılmak ister misiniz?

DİJİTAL EĞLENCENİN KAPILARI AÇILIYOR

COMPEX/GameX 2011, eğlence anlayışının dijital ortama taşındığı günümüzde oyun tutkunlarını biraraya getiriyor. On-line oyunlara tutkun kişilerin buluşma noktası olması beklenen COMPEX/GameX, teknoloji dünyasında dev bir sektör haline gelen dijital eğlencede ulaşılan son noktayı göstermesi açısından da büyük önem taşıyor.

“Dijital ortamda sınırsız eğlence”
COMPEX/GameX 2011 Fuarı kapıları, Türk Telekom Grup şirketlerinden Sobee ortaklığı ile 1-4 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde açılıyor. On-line oyunlarla,dijital eğlencenin doruk noktasına ulaşılacak fuarda birçok oyunun Türkiye prömiyeri yapılırken, ödüllü turnuvalar sanal çekişmelere sahne olacak.

Bu sene Türk Telekom Grubu şirketi Sobee ile yaratılan sinerji sonucu, medya, futbol ve eğlence dünyasından ünlü isimlerin/yıldızların katılımı ile GameX, dört gün boyunca sürecek ödüllü turnuvalar, mini konserler ve çeşitli etkinliklerle tam bir şova dönüşmesi bekleniyor.

Tarih : 1-4 Aralık 2011
Saatler : 11:00 – 17:00 arası
Yer : TAKSİM – İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi

Fuar etkinliğinde görüşmek üzere …

Bu yazı 2053 defa okundu

Uğur Suyadal
Latest posts by Uğur Suyadal (see all)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.